Categorieën
Actueel Boek Luisterboek

Luisterboek is klaar!

Na de papier versie en het e-book is Managen moet nu ook beschikbaar in audio. Het boek is te bestellen op Storytell.com. Daar is ook een klein voorstukje te horen.

Na de papier versie en het e-book is Managen moet nu ook beschikbaar in audio. Het boek is te bestellen op Storytell.com. Daar is ook een klein voorstukje te horen.

Managen moet geeft taal aan wat managers doen en daarmee handvatten voor hoe je het beste kunt managen. Bijvoorbeeld hoe je kunt coachen en feedback geven. Of tot effectieve vergaderingen komt en slagvaardig besluiten neemt. De praktische tips geven houvast aan mensen die (gaan) managen. De vraag is namelijk niet óf we gaan managen, maar wíe dat het beste kan doen. Want één ding is zeker: managen moet! 

Hoe(veel) ben jij aan het managen? Doe de zelftest! Wil je weten hoeveel en hoe je zelf aan het managen bent? Doe dan de zelftest. Zo ontdek je welke van de 30 activiteiten je als manager nooit of juist heel vaak inzet. En waar je voorkeur ligt.